Velkommen til de blå spejdere i Rårup!!!
Om spejderne

Velkommen til de blå spejdere i Rårup!!!

Spejder er friluftsliv, fælleskab og udfordringer for børn, unge og voksne.

Spejdernes kalender

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Seneste nyhederNyheder

Rigtig god sommer til alle, Sommerturen 2020 Går til Samsø.
4. Juli 2020

Skrevet af Dennis Wulff Pedersen

Sommerferien er i fuld gang,

Her er lige lidt info om De Blå Spejdere i Rårups sommerturen 2020.

det bliver i år en weekend tur til Samsø.

Det er i weekenden i uge 36.  D. 04 - 06 / September - 2020.

Så sæt allerde nu et kryds i kalenderen så spejderne kan komme med.

Vi håber at i alle kan og vil med på turen. 

det skal nok blive rigtig fedt og vildt sjovt.

Info om det praktiske kommer senere. så husk at holde øje med Facebook / hjemmesiden.

Samsø Link.

Rigtig god sommer.

MVH. Lederne fra, De Blå Spejdere I Rårup.

Samsø Ø billede

 

 

Info til Spejder og Forældre om sommeren 2020.
20. Juni 2020

Skrevet af Dennis Wulff Pedersen

Kære spejdere og forældre!

Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt, og vi kan se tilbage på et år, hvor det desværre ikke er gået helt efter planen. Vi har holdt en pause på 2,5 måneder pga. CROVID-19, så der er en hel del, som vi ikke har nået og der er en del som vi har udskudt.

Vores fællesspisning bliver ikke som vi plejer. Da vi kun må være 50 personer samlet betyder det, at selv hvis spejderne kun tager en forældre med, så vil vi blive langt over 50 personer. Derfor bliver der kun fællesspisning for spejderne.

Vores sommertur skal vi absolut ikke snydes for! Den tager vi efter ferien. Vi skal bare lige have den planlagt, så i hører nærmere.

Vi blev snydt for en fælles overnatning i hytten. Men det vil vi ikke finde os i, så den kommer hen i efteråret.

Vi starter op efter sommerferien den 10/8-20.

Vi skal have taget billede til julekalenderen den 17/8, så hvis du har en uniform, så bliver vi rigtig glade, hvis du har den på der!

Efter sommerferien regner vi med, at vi må samles flere end 50 personer, så vi håber at vi kan afholde vores hyggelige picknick, som vi plejer.

Hauløkke planteskole satser også på at afholde “Havens dag” den 13/9-20. Der er vi inviteret til at bage pandekager og lave forskellige spejderaktiviteter igen i år. Så sæt X i kalenderen allerede nu! Vi vil rigtig gerne have så mange spejdere med som muligt! Det var rigtig hyggeligt sidste år! Det vil også være fantastisk, hvis der er nogle forældre, som kan hjælpe med at stille op og pille ned igen.

Bestyrelsen har besluttet, at der kun bliver opkrævet kontingent to gange i 2020. Det er i februar og i oktober.

Da vi har haft en del udfordringer med mailsystemet, er vi ledere blevet enige om, at alle vores informationer bliver lagt ind på vores hjemmeside og linket til vores facebook. Vi opfordre på det kraftigste, at i tjekker hjemmesiden regelmæssigt. Det er jeres barn der går glip af noget, hvis i ikke holder øje med siden.

Til slut vil jeg, på vejene af bestyrelsen og lederne ved De Blå Spejdere i Rårup ønske alle spejderne og deres familier en fantastisk sommerferie! Vi ses igen til august!

Med venlig hilsen
Karina Hejgaard, Gruppeleder

Spejderne i Rårup
Spejderloven

Spejderne i Rårup

Den der er med i spejdernes fællesskab, gør sit bedste for: -At finde sin egen tro og have respekt for andres. - At værne om naturen. - At være en god kammerat. - At være hensynsfuld og hjælpe andre. - At være til at stole på. - At høre andres meninger og danne sine egne. - At tage medansvar i familie og samfund.

Vores ledere

Mød alle vores ledere her.

Spejderne i Rårup har nogle rigtige dygtige leder og assistenter. Skrevet af vores gode bestyrelse og it ansvarlige, så selvglade er vi leder alligevel ikke. Men vi er en lille, men rimelige god og stabil lederflok hvis vi selv skal sige det, og vi prøver det bedste vi kan for at gøre det bedste for vores spejder. men vi har altid plads til flere hænder til at hjælpe os med at give Rårup spejderne den bedste oplevelse med hjem i rygsækken. så er det noget for dig, så kom og få en snak med os. også måske blive ny assistent eller leder hos de Blå Spejder I Rårup.

Gruppeleder. Mikro Leder.
Leder. Junior leder
Leder. Mini Leder.
Leder. Familiespejd & Trop Leder.
Ny Leder / Assistent. Måske er det noget for dig, så kom og prøv at blive, Leder eller assistent, Ved De Blå Spejder I Rårup.
Assistent. Mini assistent, eller hvor der mangles hjælp.
Assistent. Mikro assistent, eller hvor der mangles hjælp.
Assistent. Familie spejd assistent.
Hvordan bliver jeg spejder?
Grenene

Hvordan bliver jeg spejder?

Skriv eller ring til Gruppelederen, Eller mød op til et spejdermøde i spejderhytten, så kan du få mere info om hvordan du eller dit barn bliver spejder ved de Blå Spejder i Rårup, Tryk på knappen herunder for at se mere info.