De Blå Spejder I Rårup, Samler affald ind i Rårup og opland. D. 18 April. 2021

 

De Blå Spejdere i Rårup startede i 2019 med at samle affald ind, og vi vil meget gerne gentage succesen, og så vidt det er muligt blive ved med at samle affald ind hvert år fremad rettet, da vi mener at det er en rigtig god sag at samle affald, da der jo desværre er alt for meget affald ude i naturen, og mange mennesker som der er ligeglade, vi ønsker at spejderne skal lære at tage et ansvar, og at det derfor er en rigtig god sag at spjderne deltager i Danmarks Naturfrednings forenings affalds indsamling og lære at værne om naturen.

Vi ville også have været med i 2020 D. 26/4, men så ramte Covid-19 os og lukkede Danmark ned, Der bliver så gennemført affalds indsamling D. 19 september 2020, men her deltager vores spejder desværre ikke, da vi har et stramt Semtember program, men hvis folk selv har lyst at støtte denne sag, synes vi at i skal gøre det, da det er jo er en rigtig god ting at gøre.

Men i 2021 er vi klar igen. så D. 18 April 2021 vil vi gerne invitere spejderne, deres familier og gerne hele Rårup til at komme med ud og samle affald ind i Rårup og omegn. Vi starter ved Rårup Spejderhytte søndag den 18. April kl. 10:00. Hvor alle vil få tildelt en rute, som vil tage ca. en times tid at gå. Vi afslutter og holder status og får et stykke kage og en kop kaffe og saftevand ca. kl. 12:00. Hele arrangementet vil tage knap 3 timer. Der vil være et mærke til alle tilmeldte spejdere.

Danmarks Naturfrednings forening / Affalds indsamling D. 18. April. 2021.