Flere Nyheder, sedler & artikler

Spejdernes kalender

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kære spejdere og forældre!

Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt, og vi kan se tilbage på et år, hvor det desværre ikke er gået helt efter planen. Vi har holdt en pause på 2,5 måneder pga. CROVID-19, så der er en hel del, som vi ikke har nået og der er en del som vi har udskudt.

Vores fællesspisning bliver ikke som vi plejer. Da vi kun må være 50 personer samlet betyder det, at selv hvis spejderne kun tager en forældre med, så vil vi blive langt over 50 personer. Derfor bliver der kun fællesspisning for spejderne.

Vores sommertur skal vi absolut ikke snydes for! Den tager vi efter ferien. Vi skal bare lige have den planlagt, så i hører nærmere.

Vi blev snydt for en fælles overnatning i hytten. Men det vil vi ikke finde os i, så den kommer hen i efteråret.

Vi starter op efter sommerferien den 10/8-20.

Vi skal have taget billede til julekalenderen den 17/8, så hvis du har en uniform, så bliver vi rigtig glade, hvis du har den på der!

Efter sommerferien regner vi med, at vi må samles flere end 50 personer, så vi håber at vi kan afholde vores hyggelige picknick, som vi plejer.

Hauløkke planteskole satser også på at afholde “Havens dag” den 13/9-20. Der er vi inviteret til at bage pandekager og lave forskellige spejderaktiviteter igen i år. Så sæt X i kalenderen allerede nu! Vi vil rigtig gerne have så mange spejdere med som muligt! Det var rigtig hyggeligt sidste år! Det vil også være fantastisk, hvis der er nogle forældre, som kan hjælpe med at stille op og pille ned igen.

Bestyrelsen har besluttet, at der kun bliver opkrævet kontingent to gange i 2020. Det er i februar og i oktober.

Da vi har haft en del udfordringer med mailsystemet, er vi ledere blevet enige om, at alle vores informationer bliver lagt ind på vores hjemmeside og linket til vores facebook. Vi opfordre på det kraftigste, at i tjekker hjemmesiden regelmæssigt. Det er jeres barn der går glip af noget, hvis i ikke holder øje med siden.

Til slut vil jeg, på vejene af bestyrelsen og lederne ved De Blå Spejdere i Rårup ønske alle spejderne og deres familier en fantastisk sommerferie! Vi ses igen til august!

Med venlig hilsen
Karina Hejgaard, Gruppeleder


Hvordan bliver mit barn spejder
De Blå Spejder I Rårup.

Hvordan bliver mit barn spejder

Skriv eller ring til Gruppelederen, Eller mød op til et spejdermøde i spejderhytten, så kan du få mere info om hvordan du eller dit barn bliver spejder ved de Blå Spejder i Rårup, Tryk på knappen herunder for at se mere info.