Julekalender fra De Blå Spejder I Rårup.

Skrabe julekalenderen Fra De Blå Spejder I Rårup.

Er snart ved at være en gamle tradition, ved de blå Spejder I Rårup.

Det er en tradition som, De Blå Spejder I Rårup er meget stolte af. 

Hvor gamle den er, ved vi desværre ikke engang selv, for man har desværre ikke valgt at beholde et eksemplar fra hvert år til spejderne selv. så ved du noget eller ligger inde med manglende julekalender, så hører vi gerne fra dig.

DDS har valgt at lave en ny støtte julekalender version, som der har kørt siden ca. 2017. den har vi flere gange snakket om, om vi i Rårup skulle gå med på vognen af.

Men vi har valgt at vi holder fast i vores egen julekalender version, for det er jo os som folk støtter ved at købe vores julekalender, og så ser de samtidig med hvem vi er, for spejderne kommer jo selv rundt og sælger den til folk, så vores Julekalender er både en reklame søjle for spejderne selv, samtidig med at det er støtte kroner til De Blå Spejder I Rårup.

 

Julekalender salget.

I Oktober / November måned starter salget af De blå Spejder i Rårups Julekalender.

Det forgår ved at Spejderen, får et vist antal julekalender udleveret hver især, som de så tager rundt og sælger på en rute i Rårup eller i oplandet, eller ved at stå en dag ved købmanden i Hornsyld eller ved købmanden i As Vig. Derudover er spejderen velkommen til at sælge julekalendere til familie, naboer og venner. 

( I 2020 er der desværre lavet lidt om på julekalender salget pga. Covid - 19. Der er solgt julekalender af spejderne, foran de 2 spar købmænd, som vi plejer. Resten er så solgt online via facebook, folk har betalt over mobilpay, salget online er så sluttet i udgangen af uge 46, og disse julekalder bliver så derefter omdelt inden udgangen af uge 47, af en spejder som der har fået en rute tildelt, og alle julekalendere skulle meget gerne være udleveret i folks postkasse, inden udgangen af uge 47, resten af julekalenderen er fordelt ud til alle spejderen til salg til familie og venner, eller bare til dem selv. så alt er overstået inden 1 December. Tak for hjælpen, forståelsen, og ikke mindst tak for støtten. )

Årets julekalender billed bliver gerne taget i August for at alt kan nåes inden jul.

Hvis du er så heldig at vinde noget, så se bag på julekalenderen, hvordan du kan få din gevinst udleveret.

Stor tak til alle dem som der køber, De Blå Spejder I Rårups Julekalender. og stor tak til alle julekalender sponserne, men ikke mindst et stort tak til alle Spejderne og forældrene som der hjælper til med at få julekalendernen solgt. Stort Tak for støtten. 

 

De Blå Spejdere I Rårups, Julekalender fra årene som der gik.

 

 

2020

Julekalender 2020

2019

Julekalender 2019

Julekalender billed 2019

2018

Jule kalenderen 2018

2017

Julekalender 2017

2016

Julekalender 2016

2015

Julekalender 2015

2014

Julekalender 2014

2013

UPS der er ingen billed fundet. men vi leder endnu, har du et billed af denne årgang, vil vi meget gerne have et kopi af den tilsendt. tak.

2012

Julekalender 2012

2011

Julekalender 2011

2010

UPS der er ingen billed fundet. men vi leder endnu, har du et billed af denne årgang, vil vi meget gerne have et kopi af den tilsendt. tak.

2009

Julekalender 2009