Vi anbefaler vores junior og trop spejder at tage med på ungdoms spejder kurserne PUF & PLAN.

Send din spejder afsted på en Plan Kursus og få dit barn hjem igen, med en stor oplevelse rigere.

Ungdomskurserne

En af de største succeser i Det Danske Spejderkorps er ungdomskurserne – fx PUF (for juniorer), PLan (for tropsspejdere) og PLUS (for seniorer). På kurserne lærer spejderne en masse om ledelse og samarbejde, og samtidig får de mange fede oplevelser og et kæmpe netværk af jævnaldrende spejdere fra hele landet. Til eksempel laves PLan-kurserne ofte af spejderledere, der har specialiseret sig i ungdomsledelse og i vejledning af unge, og de kan derfor skabe helt særlige rammer for læringen og oplevelserne på kurset.

Alle, der har fået spejdere hjem fra kurserne med julelys i øjnene og smil på læben, ved, at det er vigtigt at hjælpe sine unge spejdere afsted og finde pengene til at gøre spejderlivet lidt større. Men vigtigt er det også at understøtte dem til at bruge deres nye viden i gruppens liv og forsat sikre udfordringer for dem der. En uge om året er ikke nok til at nære hele spejderengagementet!

PUF. Kurser.

PLAN Kurser.

Info om kurserne.

Det siger Spejderne om Plan og PUF.

Snak med din leder eller vores gruppeleder, hvis du vil med på PUF = Junior eller PLAN = Trop kursus og vi hjælper dig videre.

MVH. De Blå Spejdere i Rårup.