Lederne

Vores ledere

Mød alle vores ledere her.

Spejderne i Rårup har en lille blandet flok leder og assistenter. vi er rimelige gode og stabil ledere hvis vi selv skal sige det, vi prøver det bedste vi kan for at gøre det bedste for vores spejder. så vi kan give Rårup spejderne den bedste oplevelse med hjem i rygsækken. Der er ikke mange af os som der selv har været spejdere som børn, mange af os er blevet spejder leder fordi vores børn er spejdere og fordi vi kan lide naturen, fællesskabet og det at arbejde med børn og unge mennesker, og så er det jo bare fedt at være spejder. De blå spejder i Rårup er en lille spejdere gruppe, men vi kan alligvel altid godt bruge nogle flere hænder så hvis du render rundt med en spejder i dig eller elsker du bare naturen og udelivet ligesom vi andre, så kom forbi og få en snak med os, og se om spejderlivet i Rårup er noget for dig, og måske blive en ny assistent eller leder hos de Blå Spejder I Rårup. En ekstra leder på hver gren kunne være dejligt eller også bare nogle ekstra assistenter, skriv til vores gruppeleder og hør nærmere. har du / i andre spørgsmål er de også velkommen-

Gruppeleder. Mikro Leder.
Leder. Junior leder
Leder. Mini Leder.
Leder. Familiespejd & Trop Leder.
Ny Leder / Assistent. Måske er det noget for dig, så kom og prøv at blive, Leder eller assistent, Ved De Blå Spejder I Rårup.
Assistent. Mini assistent, eller hvor der mangles hjælp.
Assistent. Mikro assistent, eller hvor der mangles hjælp.
Assistent. Familie spejd assistent.
Assistent. Trop assistent, eller hvor der mangles hjælp.
Hvordan bliver mit barn spejder
De Blå Spejder I Rårup.

Hvordan bliver mit barn spejder

Skriv eller ring til Gruppelederen, Eller mød op til et spejdermøde i spejderhytten, så kan du få mere info om hvordan du eller dit barn bliver spejder ved de Blå Spejder i Rårup, Tryk på knappen herunder for at se mere info.